VV De Rijnstreek zoekt vrijwilligers!!

De Rijnstreek is een bloeiende vereniging met veel enthousiaste leden. We willen dat graag zo houden en daarom hebben we jou nodig!

Zonder vrijwilligers wordt het moeilijk om de club te houden zoals hij nu is. We zijn al heel blij met de vrijwilligers die zich nu met hart en ziel inzetten, maar we zien ook nog veel open plekken binnen de club. Daarom doen we deze oproep. We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar:

  • Trainers voor diverse jeugdelftallen
  • Leiders voor diverse jeugdelftallen
  • Scheidsrechters

Wil je wat voor de vereniging doen? Heb je een paar uurtjes over? Meld je dan meteen aan via jeugd@vvderijnstreek.nl of bel met Robert vd Berg(06-21984091)

Wij bieden jullie natuurlijk ook de ondersteuning en de mogelijkheid tot het volgen van een cursus. We zullen je als vrijwilliger altijd bij staan en begeleiden. VV De Rijnstreek staat voor haar leden, maar met name die fantastische mensen die zich belangeloos en met veel overtuiging inzetten voor de vereniging.

Meld je dus vandaag aan! Ook als je niet verbonden bent met VV De Rijnstreek en wel graag je handen uit de mouwen wil steken en de jeugd een plezierige tijd wil laten beleven.

Je kunt je ook aanmelden als je in eerste instantie geen connectie hebt met de club. Of als je in het kader van je opleiding op zoek bent naar een leuke stageplek.

Een frisse wind en nieuwe suggesties kan altijd goed zijn!

Het Jeugdbestuur,

VV De Rijnstreek