Het wedstrijdsecretariaat is belast met de wedstrijdplanning van VV De Rijnstreek. De wedstrijdsecretaris is te bereiken indien een wedstrijd verzet moet worden of de aanvangstijd aangepast dient te worden. Deze verzoeken moeten altijd voor maandagavond binnen zijn,  om dit voor het aankomende weekend nog te kunnen regelen bij de KNVB. Uitzonderingen daargelaten bij overmachtsituaties.

De wedstrijdsecretaris is ook verantwoordelijk voor het organiseren van oefenwedstrijden en het inplannen van de wedstrijden in de voorbereiding voor alle teams. Daarnaast is de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor de communicatie van de wedstrijdplanning naar de leden toe. Dit gebeurt via de site of via het planningsbord in de kantine. Ook de scheidsrechters zullen door de wedstrijdsecretaris ingedeeld worden.

Bij eventuele problemen op de zaterdag bij wedstrijden dienet de wedstrijdsecretaris ingelicht te worden. Dit kunnen zaken zijn van incidenten binnen het veld, gevallen kaarten, maar ook het niet op komen dagen van tegenstanders. In veel gevallen is de wedstrijdsecretaris aanwezig op de club.

De wedstrijdsecretaris, onder andere voor het aanvragen van oefenwedstrijden of het uitstellen van wedstrijden, is te vinden via volgend email adres: wedstrijden@vvderijnstreek.nl

Onderstaand persoon is belast met deze taken. Voor eventuele uitstelaanvragen of andere vragen kunt u bij hem terecht:

Wedstrijdsecretaris:
Robert van den Berg
06-21984091
wedstrijden@vvderijnstreek.nl