Met een opkomst van 30 personen heeft VV de Rijnstreek afgelopen donderdag 2 november de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. In deze speciale vergadering worden onder andere de financiele situatie van de club gepresenteerd en enkele wijzigingen doorgevoerd.

Na de goedkeuring van de balans door de kascommissie werd het bestuur gedechargeerd. Er waren enkele belangrijke punten die hieronder nogmaals toegelicht worden:

 1. verhoging van de contributie volgens een jaarlijkse indexering. De afdrachten aan de KNVB worden elk seizoen automatisch verhoogd en daarom moet onze vereniging daarin mee. Dit zal inhouden dat de contributie elk seizoen met een klein percentage omhoog gaat.
 2. verhoging van de consumpties. Alle producten hebben te maken met inflatie en dus ook een hogere inkoopprijs. De Rijnstreek heeft een aantal jaar geen verhoging doorgevoerd, maar dit seizoen is het onvermijdelijk.
   • Flesje Heineken (0%), Amstel (Malt), Radler 2 en 0% met € 0,10

   Van € 1,70 naar € 1,80

   • Krat Heineken en Amstel met € 2,00

   Van € 38,00 naar € 40,00

   • Blikje Bacardi Rum-Cola en Passoa-Jus met € 0,20

   Van € 3,00 naar € 3,20

   • Flesje AA Sportdrank (geel en wit) met € 0,20

   Van € 1,50 naar € 1,70

   • Alle snoep (Haribo, Mars, Twix, etc. en zakje Chips) met € 0,20

   Van € 0,80 naar € 1,00

   • Warme Chocomel met € 0,50

   Van € 1,00 naar € 1,50

   • Bal gehakt met € 0,50

   Van € 1,50 naar € 2,00

   • Broodje bal gehakt met € 0,50

   Van € 2,00 naar € 2,50

 3. nieuw kassasysteem. Vanaf eind november gaat de Rijnstreek over op een nieuw kassasysteem. Dit om vooruit te gaan, maar ook om eventueel verloop tegen te gaan.

Tenslotte hebben we in de ledenvergadering afscheid genomen van Greet van Elten. Na 16 jaar trouwe dienst zwaait ze af in het bestuur. We zijn op zoek naar een vervanger voor het secretariaat. Heb je interesse, mail dan naar bestuur@vvderijnstreek.nl

Greet blijft gewoon op de club te bewonderen. Ze blijft, zoals ze zelf zegt: zich er gewoon mee bemoeien. Alleen de vergaderingen hoeft voor haar niet meer.

Greet, hartelijk dank voor alle jaren!!

Het bestuur