Op een heerlijke zonnige zaterdag werd er voor de jeugd van VV De Rijnstreek het Teun Aantjes Jeugdtoernooi georganiseerd. Dit seizoen waren de F pupillen, E1 en E2 pupillen en de C1 junioren aan de beurt om deel te nemen aan het thuistoernooi.

Om 09.00 werd er gestart met het toernooi voor de F pupillen. Daar bleek al snel dat Rijnstreek en Be Fair de sterkste van de poule waren. Door twee nipte overwinningen van Rijnstreek mochten zij de grootste beker voor de eerste plek omhoog houden. Een luid gejuich klonk voor deze jonge helden.

Om 11.00 was het de beurt aan de E pupillen. In twee aparte poules werden er spannende wedstrijden gespeeld. In beide poules waren de Rijnstrekers het beste en werd er met goed spel elke tegenstander gevloerd. De E1 moest het meeste strijden om de eerste plek binnen te halen, maar na wat billenknijp momenten mochten de mannen van Marcel en Hugo de cup in ontvangst nemen. Bij de E2 was het na 2 wedstrijden eigenlijk al beslist. Met veel combinatievoetbal werd er keer op keer gescoord binnen de korte 20 minuten. Voor de laatste wedstrijd in de poule gespeeld werd kon de E2 al het We are the Champions inzetten.

In de middag was het de eer aan de C junioren om de 4e eerste plek binnen te slepen. Helaas werd dit een ander verhaal en waren er 2 teams een stukje sterker dan de andere 3 teams. Dat hield in dat Geinoord er met de eerste plek vandoor ging. In de laatste wedstrijd was het Rijnstreek zelf dat door een gelijkspel tegen Noordwijk niet de laatste maar de één a laatste plek veroverde. Noordwijk werd daardoor geen eerste in de poule. Het ontketende Rijnstreek kon niet scoren, maar door twee gelijkspelen (0-0) hadden zij 2 punten en Be Fair maar 1. De 4e plek was een feit.

We willen alle vrijwilligers van harte bedanken voor de organisatie en de hulp. Het was een zeer geslaagde dag en we gaan er volgend seizoen weer vol op voor.

Tenslotte is een vermelding van de D pupillen nog nodig. Zij speelden een uittoernooi in Bodegraven bij Rohda´76. En zij waren daar de sterkste. Na het behalen van het kampioenschap pakken zij dus ook een soort van de beker. Gefeliciteerd jongens.

Via onderstaande link is een impressie van het Teun Aantjes Toernooi te vinden:

Teun Aantjes Jeugdtoernooi 2013 Impressie