Op 1 juni staat het Boardingtoernooi op het programma. Dit toernooi wat voor het eerst word georganiseerd zal tevens de afsluiting van het seizoen zijn. Alle jeugdspelers en belangstellenden worden ingedeeld in teams van 4 spelers en in een poule met leeftijdsgenoten geplaatst. Het toernooi word gespeeld in een opblaasbare boarding. Voor elk team is er een beker aanwezig en iedereen gaat weg met een mooie medaille.

Naast dit toernooi kunnen er een aantal spellen gespeeld worden. De blikvanger zal zijn “De Shoot Out”  waarbij je kan meten hoe hard je kan schieten. Daar zijn leuke prijsjes mee te winnen en degene met het hardste schot verdient

“Het Kanon van de Rijnstreek”

Op 1 juni zullen ook de foto’s van het jeugdkamp vertoont worden. We willen er met al onze leden een gezellige dag van maken en met veel gezelligheid de voetbalvakantie in gaan. Om na de zomer iedereen weer fris er fruitig te verwelkomen.

Aan het einde van de dag zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen de Veteranen en de B1. Zij zijn beide kampioen en spelen om de Supercup van de Rijnstreek. De hele middag wordt muzikaal ondersteunt door gezellige drive in disco “De Gertons”. Het belooft een mooie dag te worden voor alle Rijnstrekers.

De dag begint omstreeks 10.30 en eindigd met een lekker sateetje om 18.00. Op deze pagina zal ook de teamindelingen en de exacte planning gepubliceerd worden deze week.