Na een jaar van afwezigheid is het Jeu de Boule toernooi terug. We mogen weer en de ballen worden weer opgepoetst. We gaan dit unieke toernooi dit jaar organiseren op 21 augustus 2021 op veld 1 van VV De Rijnstreek aan de weijpoort 24A in Nieuwerbrug.

Het toernooi is voor jong (vanaf 12 jaar) en oud en daar een combi van. Ben je met 2 personen en heb je zin in een gezellige dag? Koop dan jeu de boules ballen en schrijf je in(€25 euro) via samrijnstreek@gmail.com of boulesrijnstreek@ziggo.nl

In verband met de nieuwe maatregelen moeten we de deelnemers en publiek wel wijzen op het volgende. We mogen alleen toegang geven aan personen die één van de volgende documenten kan overleggen. We zullen dit aan de deur controleren. Ook zal de deur om 17.00 gesloten worden:

  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs niet ouder dan 6 maanden
  • Negatieve test niet ouder dan 24 uur

We starten de 21e om 11.00 en hopen rond 16.00 na het spelen verder te gaan met een feestje. Onze vrienden van Helemaal Top komen langs om de boel wat op te vrolijken en we hebben een mooie loterij op het programma staan met prachtige prijzen. Denk groot!

Zie onderstaande poster voor alle verdere informatie of mail even.