Rijnstreek zoekt voor het nieuwe seizoen altijd weer nieuwe vrijwilligers en als je iets voor de club wil doen, geef je dan op via jeugd@vvderijnstreek.nl of bestuur@vvderijnstreek.nl.

Maar we zoeken met spoed de volgende functies:

2e Leider voor de A1: De A1 is een gemotiveerde groep met veel potentie voor de toekomst. We zoeken een 2e leider die samen met de huidige leider deze jongens verder wil helpen. Het is een must, dat de 2e leider ook gaat vlaggen, behalve als er een vaste grensrechter zich meldt. Je gaat met de jongens mee op zaterdag en er wordt verwacht dat je contacten onderhoud met de trainer door de week. Uiteraard zal De Rijnstreek voor je de functie ingaat nog uitgebreid uitleg geven over de taken.

Grensrechter voor de A1: Als grensrechter ga je elke zaterdag mee om te vlaggen. Uiteraard ben je ook verlengstuk van de leider en ben je ondersteunend voor de spelers. Het is van belang kennis te hebben van de spelregels en bent sociaal en gemotiveerd in de omgang. De Rijnstreek zal voor aanvang van het seizoen nog een uitgebreide uitleg geven van het takenpakket.

Trainer D1: We zoeken voor 2 avonden in de week(met voorkeur de maandag en de woensdagavond) een trainer voor de D1. Deze leuke enthousiaste groep met veel eerstejaars D spelers verdienen een goede trainer die ze wat wil leren. We werken aan de hand van de KNVB modules, maar laten de inbreng van de trainer erg vrij. In een voorgesprek zullen alle visies besproken worden.

Meld je nu aan via jeugd@vvderijnstreek.nl