Ondanks de matige opkomst op de klusdagen is er alsnog veel werk verzet. Wij danken de mensen die op de klusdagen de handen uit de mouwen hebben gestoken. Wat is er allemaal gedaan in deze korte tijd?

– Het terras dak vernieuwt

– Het terras achter het doel opgeknapt

– Nieuwe wasbak in kleedkamer 1 bevestigd

– De elektriciens zijn begonnen met het lichtplan

– Het terrein rondom de kantine is schoongemaakt en opgeknapt

– Er is veel opgeruimd

– En nog veel meer!!

Daarnaast is het gras op het hoofdveld al flink aan het groeien. Na de laatste inzaaiwerkzaamheden op donderdag 11 juni, staat er na een dikke week al een mooie groene mat op. Nog veel te vroeg om op  te lopen, maar het begin is er. Dankzij de uitstekende beregeningsinstallatie en de fijne weersomstandigheden kunnen we nu al genieten van een nieuwe mat. We hopen dat de groei doorzet en dat we in oktober het veld feestelijk kunnen openen!!

Maar we zijn nog niet klaar! We zoeken voor een dag vlak voor de competitie mensen om de kantine helemaal schoon te maken. Alles moet weer spik en span zijn voor de start van de competitie. Wie wil er helpen? Meld je aan via bestuur@vvderijnstreek.nl

Tenslotte gebeurt er ook veel achter de schermen. Het bestuur is bezig om de lichtinstallatie van het trainingsveld geheel te vernieuwen. Het bedrijf Oostendorp zal 31 september 2 nieuwe lichtmasten plaatsen en de bekabeling aansluiten en de masten stellen. Wij zien er naar uit om een prachtig complex aan te bieden na de zomervakantie!

20150618_190758 20150618_190809 20150618_191154 20150618_191203