Indelingen Seizoen 2017-2018

De indelingen zijn bekend voor het nieuwe seizoen. En het was erg moeilijk om een goede indeling te maken. We hebben helaas te maken met een krimp in ons ledenbestand en veel mutaties op het laatste moment. We zijn vanaf maart al bezig om alle puzzelstukken in elkaar te passen en stuitten telkens weer tegen verrassingen aan. Toch is het in onze ogen gelukt om samen met de leiders een gewogen indeling te maken. En gelukkig kunnen we ook weer een paar nieuwe leden erbij schrijven.

We hebben te maken met krapte in de teams en dus willen we iedereen met klem vragen om in het nieuwe seizoen de schouders er onder te zetten. We hebben iedereen heel hard nodig en met elkaar redden we het wel.

Pupillen:

De JO9 gaat vanaf het nieuwe seizoen 6 tegen 6 voetballen. In de nieuwe wedstrijdvormen zullen onze jongste spelers gaan voetballen op een kwart veld om nog meer balcontacten te krijgen.

De JO11 zal dit seizoen veel samenwerken. Beide teams hebben net aan genoeg en dus zullen we de wedstrijden op die manier indelen dat we altijd voldoende spelers hebben bij beide teams.

Junioren:

De JO17, JO15 en JO13 hebben alle drie maar 12 spelers in het team. Dat is krap en daarom hebben we hen zo ingedeeld dat we elkaar moeten gaan helpen. Het kan dus zijn dat je op een zaterdag gevraagd wordt om ook eens bij 1 van de andere teams te helpen. We rekenen op iedereens bereidheid om dit weer te doen. We doen het voor de club! Mocht je dus een beetje teleurgesteld zijn, dat je niet met al je vrienden in 1 team zit, niet getreurd je zult vaak genoeg samen spelen.

Meiden:

We hebben 2 goedgevulde meidenteams en daar mogen we trots op zijn. Beide teams presteren goed en we hopen dat ze dit ook in het nieuwe seizoen gaan voortzetten.

Leiders en trainers gezocht:

We zoeken nog nieuwe leiders. Met name de , MO13, JO13 en JO9-2 zijn nog niet voorzien. Heb jij een paar uurtjes voor de club over op de zaterdag en wil je meewerken om de kinderen plezier te laten beleven? Meld je dan snel aan via jeugd@vvderijnstreek.nl

Klik op onderstaande link voor de nieuwe indelingen voor seizoen 2017-2018 en geef je op als vrijwilliger. We hebben je nodig!!

Indelingen Seizoen 2017-2018