Ben je 4 of 5 jaar(bij uitzondering 6 jaar) en heb je zin om lekker te voetballen? Dat kan weer bij de Rijnstreek. We gaan weer van start met het mini voetbal. Elke zaterdag lekker met de bal aan de gang en met je vriendjes spelen, wat wil je nog meer. Onder aanvoering van trainers Robert van den Berg en Dirk de Koning is 7 september de eerste training voor de mini’s.

De bedoeling is dat de kinderen plezier hebben, één worden met de bal, zelfvertrouwen kweken en door middel van simpele voetbaloefeningen lekker kunnen sporten. We verplichten niemand ergens toe en we willen juist dat de kinderen het zelf leuk gaan vinden om te voetballen en sporten.

Voor een periode van 12 zaterdag(muv 19 oktober) wordt er elke zaterdagochtend van 09.00 t/m 10.00 bij VV De Rijnstreek getraind. Spellen als dribbelen, schieten, scoren, samenspelen en partijtje komen allemaal aan bod.

Heb je ook zin om lekker te voetballen? Meld je dan aan via jeugd@vvderijnstreek.nl en neem je vriendjes ook mee! De kosten houden we laag en komen op € 30  voor 12 weken voetbalplezier. Dat is € 2,50 per uur training. Twijfel dus niet en geef je snel op. Bij minimaal 6 kinderen gaan we van start. Bij vragen mail gerust.