Ons Hoofdveld is officieel opgeleverd. Na een rondje met Ton de Kroon van Adviesbureau R.I.E.T, de aannemer Scholman, de aannemer voor de beregening Verhoeven en de penningmeester van de BSV Arie Plomp heeft Frans van Wijk te horen gekregen dat we het veld terug hebben. Vanaf nu is de Rijnstreek weer verantwoordelijk voor het onderhouden van het veld. En aanstaande zaterdag zal de 1e wedstrijd op ons nieuwe biljartlaken gespeeld worden. Moerkapelle 1 heeft de eer om het veld tegen ons vlaggenschip te betreden.

Een nieuw veld brengt wel enige spelregels met zich mee.

  1. Dit seizoen wordt en heel erg gespreid. Dat betekent dat we ook zoveel mogelijk wedstrijden op het 2e veld inplannen. Let dus goed op het bord in de kantine op welk veld je speelt!!
  2. Voor, Tussen en Na de wedstrijden mag er niet op het hoofdveld gevoetbald worden. Dit om het veld zo lang mogelijk goed te houden
  3. Help onze terreinmeesters het veld goed te houden. Zie je een plag los liggen? Leg deze dan even terug. Op die manier houden we het veld netjes!

Tenslotte word het veld nog een keer officieel geopend met alle genodigden die erbij horen. De datum is nog niet helemaal bekend, maar word snel bekend gemaakt. Uiteraard hopen we op een fijn feestje als het veld officieel geopend wordt.

Het Bestuur