Trots op onze vrijwilligers

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Elke week zijn er leden die een pupillen-, meisjes-, junioren of seniorenwedstrijd fluiten. Deze krijgen soms behoorlijke kritische opmerkingen vanaf de zijlijn of binnen het veld. Deze kritische mensen binnen de lijnen moeten maar eens zelf de fluit gaan hanteren!! Toch komt het wel is voor dat er mensen tekort zijn om dit te doen. Ik hoop dat er leden (ook selectiespelers !!) zijn die zich beschikbaar willen stellen om dit te doen. Gelukkig doen een aantal spelers dit al.

Op de achtergrond zijn ook een aantal mensen bezig om het complex netjes te onderhouden. Als ik dan op dinsdag- of donderdagavond en zaterdag naar het terrein van de Rijnstreek kom en zie hoe de sportvelden erbij liggen mogen we deze mensen wel een compliment geven. Ook van de bezoekende clubs krijgen we vaak te horen hoe perfect onze velden zijn.

Vergeet ook niet de barmedewerkers die elke zaterdag ons voorzien van een drankje of versnapering.

Daarom aan iedereen van de Rijnstreek laten we onze vrijwilligers koesteren enĀ  trots op onze club zijn dat we zulke mensen hebben lopen.

Vele handen maken het werk licht.

Wim Dullemond

Trainer selectie vv. de Rijnstreek