VV De Rijnstreek is aan het sparen voor een Pannaveld. We proberen op verschillende manieren geld bij elkaar te krijgen om een mooi pannaveld te realiseren. Met een kunstgrasondergrond, 2 goede doelen, sterke hekken en hopelijk ook verlichting. Te gebruiken voor de spelende jeugd op zaterdag, maar ook voor kleine trainingen door de weeks.

We hebben al enkele grote sponsoren kunnen binden om dit project te realiseren. Retourmatras levert de ondergrond en het kunstgras voor het 25 meter lange veld. Het Rabobank dichtbijfonds heeft ook een grote fianciele bijdrage geleverd. En dan hebben we ook nog 2 leden die met hun bedrijf financieel bijdragen, namelijk Leon Hagoort Hoveniers en D. de Jong Lijmwerken. En we kunnen ook een gedeelte van het sponsorbudget van de Hoofdsponsor jeugd Wil de Wit Poeliersbedrijf gebruiken.

Maar zo’n veld is duur en dus kun jij ook mee helpen om het pannaveld voor elkaar te krijgen. Doneer nu, al is het maar een tientje of twintig euro. Jij bepaalt wat je geeft. Via onderstaande link kun je rechtstreeks geld doneren wat ten goede komt van de de realisatie van het Pannaveld. We kunnen nog wel wat euro’s gebruiken. Een aantal zijn je al voor gegaan!!

Klik op onderstaande link en doneer:

De voorbereidingen zijn in volle gang en we willen ervoor zorgen dat het project in het nieuwe seizoen geopend kan worden. De materialen en dergelijke worden allemaal geregeld of gesponsord, maar we hebben wel handen nodig om alles te maken. We doen dus ook een beroep op onze leden om in zomer te komen helpen met het maken van het Pannaveld.

We houden u op de hoogte en zullen de ontwikkelingen blijven delen.