VV De Rijnstreek gaat weer  loten verkopen voor de Jeugd van De Rijnstreek

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van VV De Rijnstreek zetten zich dit jaar in voor de Jeugd van de club.

Steun van de omgeving

Robert van den Berg, clubcoördinator van VV De Rijnstreek “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de Jeugd van De Rijnstreek Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Nieuwerbrug dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. VV De Rijnstreek is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Trouwe lotenverkopers                                                                                                               

De leden van VV De Rijnstreek doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er € 800 opgehaald. Met dit geldbedrag realiseerden wij dat we een gedeelte van het Pannaveld konden financieren

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.