We nodigen Woensdag 18 September alle bestuursleden, spelers, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden uit om deze unieke Spelregelavond bij te wonen bij VV De Rijnstreek. Op deze avond zal Eredivisie Scheidsrechter Danny Makkelie door middel van voorbeelden uit de praktijk de spelregels van het voetbal aanpakken. Er zal een Quiz gespeeld worden om meer inzicht te krijgen in de belangrijke zaken op het veld. Scheidsrechter Makkelie zal aan de hand van videobeelden de actualiteiten in de arbitrage bespreken en proberen een discussie op te werpen.

Zonder Respect Geen Voetbal

Het is een actueel en populair thema waar de KNVB samen met de verenigingen alles aan doet om dit respect te vergroten binnen de voetballerij. Wij willen daar graag ons steentje in bijdragen! Dit zullen we op deze avond samen met Danny Makkelie doen. Weer een stapje richting het leuker maken van de sport!

Wij hopen dat iedereen met vele getale in de kantine van VV De Rijnstreek aanwezig zal zijn. De avond start om 19.30 en de kantine zal vanaf 19.00 geopend zijn. Komt allen!! Het is voor jong en oud en leerzaam voor iedereen.

overdanny-webDanny Makkelie