VV De Rijnstreek is verheugd te melden dat alle contracten voor het nieuwe seizoen weer getekend zijn. De volledige technische staf gaat het nieuwe seizoen door. Dat wil zeggen dat Frans de Heij voor nog 1 jaar heeft bijgetekend. Ook verzorger Wim van der Linde en Keeperstrainer Roland Koot gaan nog minimaal 1 seizoen door. Leiders Panc Pouw, Gerco Lekkerkerker(beide 1ste elftal) & Danny Busscher(2e elftal) gaan door. En de staf van het eerste elftal zal ook nog versterkt worden met Arjan Schouten, die stopt als speler van de Veteranen. En ook Andre Schouten heeft als grensrechter zijn ja-woord gegeven aan de staf.

Aart Smit, de huidige trainer van de B1 en A1, zal er volgend seizoen ook weer bij zijn. In het nieuwe seizoen, 2014-2015, zal Aart de B1 en het tweede onder zijn hoede nemen als trainer.

De jeugdcommissie is verder druk bezig om, naast de indelingen, ook de juiste trainers en leiders daarbij te zoeken. Het grootste gedeelte van het kader zal nog een seizoen doorgaan, maar er zullen ook weer nieuwe mensen nodig zijn om de teams te bemannen. Interesse? Meld je dan via jeugd@vvderijnstreek.nl