Wedstrijdverslag VV De Rijnstreek 1 – Bergambacht 1

11 mei 2013

 

Met een zwaar gehavend elftal, waardoor een beroep gedaan moest worden op veteranen Ruud Klaster en Arjan Schouten, trad VV De Rijnstreek aan tegen Bergambacht. Voor beide ploegen stond er niet veel meer dan de eer op het spel. Maar het was VV de Rijnstreek die als thuisploeg aan hun stand verplicht was om de wedstrijd te winnen. Toch zag het er op deze druilige dag niet naar uit. Alle spelers van de thuisploeg haalden hun niveau niet en daarom was de wedstrijd een draak om naar te kijken.

In de 17e minuut kwam het strijdvaardige Bergambacht met 0-1 voor. Niet veel later kon Ringo van den Berg wat terug doen, door na een schot van Jack Sluijk de punt van zijn schoen tegen de bal te drukken. Na 19 minuten was het dus alweer 1-1. Toch gaf dit de Rijnstreek weinig moed en power aangezien voor rust de 1-2 in het net lag.

Na de rust breidde Bergambacht de voorsprong verder uit en in de 59ste en 76ste minuut werd het zelfs nog 1-3 en 1-4 voor de bezoekers. De wedstrijd zat dus een kwartier voor tijd al volledig in het slot. Half geblesseerd en moegestreden maakten Kendrick de Vink en Maikel Sluijk plaats voor respectievelijk Lucas Burggraaf en Bart Pouw.

De eindstand bleef steken op een 1-4 overwinning van de uitploeg. Een Rijnstreek onwaardige uitslag in de laatste wedstrijd van het seizoen. Hoofdtrainer Anne Smit, die herstellende is van een hartinfarct, was op het terrein aanwezig om Rijnstreek te bekijken. Ook zijn aanwezigheid kon niets aan deze trieste middag veranderen.

Doel: Ruud Klaster

Verdediging: Frank Verduyn, Arjan Schouten, Jeroen de Bree, Colin van der Mel

Middenveld: Kendrick de Vink(Lucas Burggraaff), Jack Sluijk, Maikel Sluijk(Bart Pouw)

Aanval: Danny Pouw, Ringo van den Berg, Jordi Bakker

Trainer: Aart Smit (invaltrainer voor Anne Smit)

Leiders: Gerco Lekkerkerker, Panc Pouw

Grensrechter: Andre Schouten

Verzorger: Wim van der Linde