Donderdag 17 december was het eindelijk zover. We mochten met trots onze vernieuwde lichtinstallatie laten zien aan alle leden, genodigden en belangstellenden. Wethouder Leijendekkers kwam naar VV De Rijnstreek om de knoppen te draaien, waardoor de verlichting zou ontbranden.

Voorafgaand aan de feestelijkheden was er voor iedereen koffie met gebak in de in kerstsferen gehulde kantine. Voorzitter Martien Kaptein speechte, terwijl er 36 jeugdspelers met een zaklampje op het veld liepen. Wanneer gaan de lichten nou aan, werd vaak gevraagd. Zonder licht kun je niet voetballen. Na de speech in de kantine gingen alle aanwezigen op weg naar het 2e veld.

Aangekomen bij het 2e veld sprak wethouder Leijendekkers haar waardering uit naar VV De Rijnstreek. De ingredienten voor een goede voetbalavond waren er. Alleen het licht moest nog ontstoken worden. Onder grote belangstelling gebeurde dit net iets over zevenen. De jeugdspelers waren dolenthousiast, want ze konden los.

Onder leiding van Erik Nieuwenhuis en zijn assistent Koen Stolwijk kregen de jeugdspelers een clinic voorgeschoteld. Na een uurtje leuke techniekoefeningen en afwerkoefeningen te hebben gedaan, was er voor alle aanwezigen een lopend buffet in de kantine aanwezig. Met grote dank aan Greet van Elten, die dit allemaal geregeld had. Er werd goed gesmuld van de salades, nasi en sateetjes. En niet te vergeten de Kaastafel van Zijerveld Food en de Nasi en Sate van De Wit Poelier.

Het bleef nog lang gezellig en iedereen kon nog even bijpraten voor de winterstop. VV De Rijnstreek dankt iedereen die zich heeft ingezet voor deze fantastische avond. En natuurlijk waren we blij met de jeugdspelers en de aanwezigen die met elkaar er een leuke avond van gemaakt hebben.

Het Bestuur van VV De Rijnstreek

Met dank aan Gertjan van den Berg enkele sfeerfoto’s van de avond.

SAM_0250 SAM_0251 SAM_0254 SAM_0256 SAM_0259 SAM_0262 SAM_0269 SAM_0271 SAM_0272 SAM_0274 SAM_0279