Beste jeugdleden,

Volgende week openen we met zijn allen de vernieuwde lichtinstallatie. We hopen dat daar zoveel mogelijk kinderen en ouders bij zijn.

We hebben speciaal voor die avond vanaf 19.00 een clinic geregeld van Erik Nieuwenhuis. Met loopladders, parachutes, elastieken en tsjoeken haalt Erik alles uit de kast om een fijne clinic te bieden aan de jeugdleden.

Aangezien er ook wat te doen is bij de basisschool hebben we van de clinic een open inschrijving gemaakt. Dus wie niet naar school gaat en lek ker wil voetballen is van harte welkom bij de Rijnstreek.

Inschrijven is wel nodig via jeugd@vvderijnstreek.nl . We hopen dat er nog voldoende kinderen op de clinic zullen zijn om de wethouder, gemeente, rabobank en alle andere genodigden een leuk schouwspel te bieden. En dat we terug kunnen kijken op een grandioze opening.

Meld je meteen aan via jeugd@vvderijnstreek.nl als je wil voetballen op 17 december. De training start om 19.00, maar je moet uiterlijk om 18.45 aanwezig zijn op de Rijnstreek in trainingskleding. We zullen 2 aparte groepen maken op die dag ingedeeld naar leeftijd.

Na de training krijgen alle kinderen die hebben meegedaan een lekker hapje en drankje!! Kom je gezellig met de Rijnstreek dit feestje vieren? Meld je dan aan!!

De Jeugdcommissie VV De Rijnstreek