De planning is bekend voor de fotoshoot. We gaan 25 Januari de foto’s maken.

Volgende week is het zover, want dan komt er een fotograaf naar de Rijnstreek om de foto’s te maken voor de ClubFund actie bij de Plus in Waarder. Vanaf 15 Februari kunnen alle leden van de Rijnstreek bij de Plus sparen voor hun eigen fanartikelen. Hoe leuk is het om een broodtrommel of tas met je eigen foto erop te hebben. Daar kun je dus voor gaan sparen bij de Plus.

Volgende week zaterdag komt de fotograaf om daar de foto’s voor te maken. In principe hoeven we daar zelf niets extra’s voor te doen, behalve aanwezig zijn in je tenue. Het duurt per speler maar een minuut en dus ben je zo klaar. Het zou heel leuk zijn als iedereen op de foto gaat.

Hoe gaat het daarna in zijn werk?

1. We gaan 25 januari in de ochtend op de foto(zie schema)
  2. Vervolgens maakt de Plus via hun site voor elk lid een eigen fanshop.
  3. Elk lid van de Rijnstreek krijgt een link toegestuurd en dan is het aan jezelf om de actie te openen.
    1. Open je de link, dan kun je daarna sparen voor fanartikelen met je eigen foto. Maar je kunt ook sparen voor fanartikelen met iemand anders foto erop
    2. Open je de link niet. Dan gebeurt er niets en worden je foto’s vernietigd. Dan doe je niet mee aan de spaaractie
  4. Je bent dus zelf helemaal vrij om mee te doen of niet

Maar we gaan we allemaal op de foto, zodat iedereen de keuze heeft. Kijk goed in onderstaand schema hoe laat je klaar moet staan

• Sta klaar in je tenue
  • Wacht tot je team aan de beurt is
  • Na 1 minuut poseren als een echte bekende voetballer ben je al klaar
  • We hebben in het schema zoveel mogelijk rekening gehouden met de voetbaltijden van de teams.
  • Sommige teams voetballen niet op die dag, maar we hopen dat iedereen toch de moeite neemt om even langs te komen en de foto te laten maken

Planning Fotoshoot ClubFund 25 Januari 2020 in de kantine van de Rijnstreek:

9.30MO19
09.45Jo14
10.00Mini’s
10.15JO10
10.30VE1
10.45JO11
11.00MO15
11.15JO16
11.302e
12.003e

Meer informatie hieronder:

Wie wil er nou geen mok, bidon of tas met een afbeelding van zichzelf in Rijnstreek tenue erop? Dat wil iedereen wel. Of misschien wel van de speler waar je fan van bent. Het kan dit voorjaar allemaal bij De Rijnstreek. In samenwerking met Plus Hogendoorn in Waarder wordt er een professionele fanshop actie opgezet. Wie boodschappen doet bij de Plus kan direct sparen voor verzilverpunten om artikelen te kunnen kopen in de Rijnstreek fanshop. Hoe gaat het in zijn werk?

Deze officlele aankondiging maakt u iets meer wegwijs.

VV De Rijnstreek start unieke spaaractie samen met Plus Hogendoorn

Samen met Plus Hogendoorn gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken

• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke VV De Rijnstreek-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn

• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje etc.

• bij Plus Hogendoorn kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler

• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het VV De Rijnstreek-logo; kortom voor ieder wat wils!

• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van VV De Rijnstreek!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van VV De Rijnstreek gedrukt worden;

· De fotografie wordt door een professioneel bedrijf gedaan en zal conform de AVG wetgeving gebeuren.

· Wil je niet op de foto? Geef dat aan via bestuur@vvderijnstreek.nl

• de Plus Hogendoorn ClubFund-actie start op 17 Februari 2020;

• er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 15 Februari 2020;

Kijk voor meer informatie hier: www.clubfund.nl of www.plushogendoorn.nl

Fotografie:

Maar eerst de fotografie! De leiders/-sters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Namens Plus Hogendoorn en De Rijnstreek, have fun!