Naast alle gezellige activiteiten die we dit jaar op de evenementenagenda hebben staan, vieren we op 17 Juni ons 75 jarig jubileum. De club wordt op 10 juni al 75 jaar, maar dit vieren we een week later. Dat is op zijn Rijnstreeks, net even wat anders dan anders.

We starten de dag om 10.00 met allerlei leuke voetbalspellen voor de jeugd. Voetparty Mathijs komt een leuke dag verzorgen. Ook freestyler Jasmijn Jansen komt de jeugd vermaken. En de wedstrijd wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen Rijnstreek JO18-1 en Spakenburg JO18-1.

Rond de klok van 18.00 start het avondprogramma. Het DJ duo ‘Vader en Zoon’ zal de gehele avond voor een spetterende muziekshow zorgen. En tussendoor zal zanger Raymon Hermans, bekend van zijn hit M’n Favoriet’, het aanwezige publiek vermaken.

Het is een dorpsfeest en we hopen dat we zoveel mogelijk mensen trekken vanuit het dorp, maar ook personen die vroeger een band hebben gehad met de club. Wij kijken er naar uit om ook alle oude gezichten weer te zien! 17 juni dus vrij in de agenda.