Op 15 juni ging de C1 met de taxi van Hogenboom op weg naar Spaarnwoude om het seizoen in stijl af te sluiten. We gingen met 19 man Paintballen. Om 09.30 vertrok de bus vanaf de Rijnstreek en vlak voor 11.00 stormden de talenten van de Rijnstreek het Paintball terrein op. Onder leiding van Marshall Roef werd op leuke en grappige wijze uitgelegd wat de bedoeling was. Vooral de mooie Feyenoord pakjes van sommige spelers viel in de smaak bij de rasamsterdammer. Na de uitleg werd het team verdeeld en gingen we het eerste terrein in om als twee teams tegen elkaar te spelen. Het was al snel duidelijk dat zuinigheid met de paintballs moeilijk was. De eerste 100 ballen waren er bij sommigen al snel door. Dan maar nieuwe kopen en op naar het 2e potje. Daar was het de bedoeling om een heus fort te verdedigen en de aanvallers moesten de vlag veroveren. Het aloude stratego, maar nu met zwaar wapengeschut. Het is de mannen gelukt om de vlag te veroveren. Uiteraard ging dit wel gepaard met enkele voltreffers en blauwe plekken.

Als laatste werd een potje gespeeld waar ieder voor zich was. Als je geraakt was moest  je even naar het begingpunt, maar daarna mocht je weer naar hartelust knallen. Vooral Ruben heeft laten zien dat hij heel goed kan dansen als er paintballs op hem af komen. Rond 13.00 waren we klaar en gingen we moe maar voldaan het bos uit. Op het terras was voor iedereen een broodje Unox beschikbaar met een blikje fris. Er werd honderduit gepraat over wie wie geraakt heeft en welke blauwe plek door wie veroorzaakt werd. Na het broodje stond Roef klaar met een heuse trofee! Wilbert kreeg deze uitgereikt(zou het komen doordat hij een ajax trainingspak aan had?) en de trofee staat te pronken op de Rijnstreek. Een erg leuk gebaar. Ook kreeg iedereen nog een mooie oorkonde uitgereikt.

Het was een geslaagde dag en iedereen vroeg of we volgend seizoen weer gaan. Na een uurtje in de bus draaiden we weer het terrein van de Rijnstreek op en was het seizoen dan ECHT afgelopen. We wensen daarom iedereen een hele leuke en sportieve vakantie toe. Maar vergeet vooral niet uit te rusten voor het nieuwe seizoen. Tenslote wil ik Richard Koster, Aart van der Lely en Robert vd Berg bedanken voor de begeleiding op het tripje naar Spaarnwoude.

Via onderstaande link kun je nog wat leuke foto’s vinden:

Paintballen met de C1 als afsluiting seizoen 2012-2013