Beste leden,

We hopen dat iedereen een fantastische jaarwisseling gehad heeft en dat we allemaal gezond en vol sportieve uitdagingen 2024 in kunnen gaan. Vanuit het bestuur in ieder geval de allerbeste wensen!

En direct een mooie uitdaging om VV De Rijnstreek nog mooier, leuker en vooral naar jullie, als leden, hun wens te maken. In de zomer mogen we de kantine en het terras opknappen en staat er dus weer een mooie verbouwing voor de boeg. Of dachten jullie dat de kantine er zo uit bleef zien….?

In de bijlages sturen we jullie de spelregels van onze ontwerpwedstrijd en de plattegrond van hoe de kantine en terras nu zijn.

We nodigen jullie van harte uit om mee te doen! Alle gebruikers van de kantine mogen meedoen. Dus ook de jeugdleden en bijvoorbeeld opa en oma die wel eens een bakkie komen doen bij De Rijnstreek.

Je mag je documenten uiterlijk 25 januari mailen naar bestuur@vvderijnstreek.nl. Of in de rode brievenbus bij de entree van de kantine doen, mocht je het ontwerp op een tekening willen maken.

Daarna wordt er door de leden het mooiste ontwerp gekozen en starten we in de zomer met de renovatie van de kantine en het terras,

We wensen jullie veel ontwerp plezier toe!

Bestuur VV de Rijnstreek