De 5e editie van het in de regio bekende Jeu de Boules toernooi bij VV De Rijnstreek staat op 15 juni 2024 op de agenda. Daarnaast is afgelopen najaar de eerste stap gezet om een Jeu de Boules vereniging op touw te zetten bij VV De Rijnstreek. De naam zal Rijnstreek Boules gaan heten en de aanleg van de Jeu de Boules banen op het complex aan de weijpoort 24A zal in het voorjaar van 2024 starten.

Wie jubileert, trakteert! En daarom heeft de organisatie van het Jeu de Boules toernooi groots uitgepakt door op de nieuwjaarsborrel van VV De Rijnstreek een aantal donaties uit te reiken. De afgelopen jaren is er een mooie buffer ontstaan waarmee de organisatie een aantal lokale initiatieven wilde steunen. Daarom hebben Speelweek Nieuwerbrug en Vakantiespelen Bodegraven elk een donatie van €750,- gehad voor de aankomende editie.

Daarnaast heeft VV De Rijnstreek een bedrag van €3500,- gehad als bijdrage voor het aanleggen van de jeu de boules banen voor de nieuwe Rijnstreek boules vereniging.

Het is fantastisch dat deze nog maar kort bestaande organisatie nu al zo’n enorm toernooi heeft neergezet en aan de basis staat van een nieuwe vereniging in het dorp. En wat zal de toekomst allemaal nog brengen. Dank voor de prachtige donaties. En we kijken nu al uit naar de 5e editie van het toernooi.