Het weer slaat om en de Corona wordt langzaam verdreven. Deze zomer kan een mooi vooruitzicht met zich meebrengen. De zon geeft zin aan het leven. En ook zin om te veranderen, door te ontwikkelen en aan de toekomst te denken.

Het natte vochtige weer geeft ook nadelen. De accommodatie lijkt wel op één grote onkruidstruik. En dan houdt onze trouwe vrijwilligers Zweris er ook nog eens mee op. En zijn collega Dirk geniet steeds vaker van zijn oude dag op de camping. Geef hem eens ongelijk. We zijn dus nog steeds op zoek naar Vutters, gepensioneerden, jongeren die lekker op een grasmaaier willen crossen of een moeder van een paar kinderen die er even tussenuit wil. Het maakt ons niets uit. Maar dat we hard aan de slag moeten met de accommodatie en het onkruid dat is duidelijk. Melden via bestuur@vvderijnstreek.nl

En dan gaan we ook nog verduurzamen. Rijnstreek wil bijdragen aan de verbetering van het klimaat en dat gaat gebeuren door middel van zonnepanelen, isolatie en een hoogwaardige klimaatbeheersing. Ringo en Tim hebben onder leiding van Leonard alvast de gedateerde schrootjes van het plafond gehaald. Even kijken wat er achter zit.

De komende tijd gaan we als bestuur eens grondig aan de slag om de kantine een boost te geven. Mocht je handig zijn of gewoon willen helpen meld je dan aan. We kunnen je goed gebruiken.

bestuur@vvderijnstreek.nl