Voetbalvereniging De Rijnstreek wil alle kinderen (jongens en meisjes) van 4 t/m 6 jaar van harte uitnodigen om mee te spelen bij de Mini pupillen.

Op het complex van VV De Rijnstreek zullen we op 26 Augustus 2023 starten met een nieuwe serie trainingen voor alle kinderen vanaf 4 jaar die geïnteresseerd zijn in voetbal/sport. Op spelenderwijs laten we de kinderen kennismaken met het spelletje.

VV De Rijnstreek biedt de trainingen gratis aan en zonder verplichtingen.

De trainingen zijn gebaseerd op het kennismaken met het voetbalspelletje. We leren om te gaan met de bal, maar ook om te gaan met voetbalvriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is welkom!

We beginnen 26 Augustus om 09.30 bij VV De Rijnstreek op Weijpoort 24A. Het is wel handig om je van te voren in te schrijven!! Dan weten wij ongeveer waar we op kunnen rekenen. Later instromen is ook mogelijk. Voor inschrijvingen kunt u een e-mail sturen naar jeugd@vvderijnstreek.nl of kijk eens op de site www.vvderijnstreek.nl 

Tenslotte wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat je in trainingskleding komt met voetbalschoenen/sportschoenen. Eventueel kunt u uw kind alvast scheenbeschermers omdoen. Voor de rest van de spullen zorgt De Rijnstreek. Alle kinderen die mee komen doen krijgen een eigen shirt.