Na de ledenvergadering van afgelopen najaar heeft VV De Rijnstreek een wijziging in het bestuur gehad. Voorzitter Martien Kaptein had aangegeven dat hij het stokje wilde doorgeven. Na 10 jaar trouwe dienst vond hij het welletjes en was het tijd voor een ander.

Deze ander hadden we als club al in huis. Leonard Verweij heeft weloverwogen de beslissing genomen om zich kandidaat te stellen als voorzitter. Hij is unaniem gekozen in de ledenvergadering. Martien Kaptein blijft wel werkzaam als lid van de commissie ‘gebouwen’. En hij blijft ook nog scheidsrechter binnen de club.

Leonard Verweij is een kind van de club en al meer dan 30 jaar lid. Hij is werkzaam bij Verweij HT en woont inmiddels in Woerden. Maar zijn hart ligt nog steeds bij VV De Rijnstreek. Zijn kennis en netwerk voegen veel toe aan de club. We zijn trots op een jonge en ambitieuze voorzitter.

Tenslotte hebben we er ook een bestuurslid bij in de persoon van Roy Consten. Hij heeft 2 jongens voetballen bij de Rijnstreek en is sinds een aantal jaren woonachtig in Nieuwerbrug. Een frisse blik van een nieuw gezicht voegt ook weer veel nieuwe inzichten toe aan het bestuur.