Maandag 11 november heeft Kevin Blom een presentatie gehouden over de arbitrage in Nederland. De oude bekende van de club, waar hij al een aantal keren eerder zijn  gezicht heeft laten zien, gaf een leuke en leerzame presentatie met veel beelden en goede voorbeelden. De avond startte om 19.30 en de kantine zat flink gevuld met jong en oud. Na het voorstelrondje en enkele tips voor de jonge scheidsrechters die aanwezig waren, werd het onderdeel ‘hands’ besproken.  Het was leuk om te zien hoeveel discussie daarover gevoerd kunnen worden. En soms kwamen de aanwezigen er helemaal niet meer uit. Maar Kevin Blom wist altijd het de goede beslissing te verdedigen.

Na de pauze en alle foto’s die gemaakt werden en handtekeningen die uitgedeeld werden was het tijd voor de quiz. Er werden aan de hand van enkele beelden vragen gesteld met de keuze mogelijkheid rode kaart, gele kaart of hand opsteken. De winnaar, Arjan de Bruijn, kreeg een limited edition aanvoerdersband geheel in het thema ‘respect’ aangereikt.

Na een hele leerzame avond heeft voorzitter Martien Kaptein Kevin Blom nog wat leuks meegegeven en de avond netjes afgesloten. Vervolgens werd er nog lang na gediscussieerd over verschillende situaties. Het was een mooie gelegenheid om deze belangrijke tak van voetbal eens te belichten.

Hieronder is een link te vinden naar de foto’s:

Foto’s Spelregelavond 11 november 2013