De jeugdcommissie zal met ingang van de maand april elke maand een ‘Jeugdupdate’ plaatsen. In deze korte rubriek zullen de ontwikkelingen wat betreft onze jeugd en de activiteiten die op stapel staan worden besproken. Op die manier proberen we ouders, maar ook jeugdleden nog beter van dienst te zijn en op de hoogte te houden.

Voor nu al kort wat zaken waar de jeugdcommissie druk mee bezig is.

De indelingen voor seizoen 2014-2015

In verband met de krimp in ons dorp en het moeilijk over de drempel trekken van nieuwe leden , word het voor de jeugdcommissie weer een flinke klus om de indelingen rond te maken. Maar zoals elk seizoen komt iedereen weer netjes op zijn plekje terecht. Ook zullen we daar de hulp van trainers en leiders bij nodig hebben. Wij zijn in ieder geval blij dat de meeste leiders en trainers hun ja-woord hebben gegeven voor het nieuwe seizoen. De indelingen zullen in de maand mei bekend worden gemaakt.

Het Spelregelbewijs

In het seizoen 2014-2015 is het voor alle 2e jaars B junioren verplicht om een spelregelbewijs te halen. Dit is een test van 10 vragen over het thema spelregels en respect in het voetbal. In een ander artikel kun je daar meer over lezen.

De Toernooien en Activiteiten

Natuurlijk zal met Pasen op 19 april onze vaste Paashaas weer te vinden zijn op onze velden. Daarnaast staan ook het Teun Aantjes Jeugdtoernooi en het Boardingtoernooi weer op stapel. En als knallende afsluiter hebben we het Jeugdkamp met Pinksteren. Meer hierover de volgende maand.

De Jeugdcommissie