De maand mei is traditioneel een drukke maand voor VV De Rijnstreek. En daarom willen we jullie alvast een grove agenda doorgeven. 

Datums om vrij te houden:

1. 1 mei verlaten onze veteranen het land. Ze gaan een lang weekend op trainingskamp in Duitsland. De mannen vertrekken rond 4.00 in de morgen, dus voor de vroege vogels. Ze willen graag uitgezwaaid worden.

2. 14 mei, het bedrijventoernooi: in dit toernooi strijden diverse seniorenbedrijventeams voor de felbegeerde wisseltrofee. Aftrap van het spektakel: 11.00

3. 16 mei, de laatste competitiedag. Kom onze kampioenen en andere teams nog 1 keer aanmoedigen.

4. 18 mei, start van de renovatie en het groot onderhoud. Onze velden gaan op 18 mei dicht, maar gelukkig mogen we op het tussenstuk en bij Piet Hulst aan de Weijpoort 30 verder trainen t/m 30 mei. Bedankt voor de loyaliteit.

5. 22 mei t/m 25 mei, de jeugd gaat op jeugdkamp naar Leusden. Dit jaarlijkse hoogtepunt staat bij alle jeugdleden dikgedrukt in de agenda. Er wordt op 22 mei vanaf 18.00 vertrokken uit Nieuwerbrug. Vergeet je niet aan te melden. Dit kan tot 14 mei!!

6. 30 mei sluiten we het seizoen af met een spetterende BBQ voor leden en niet leden, voor jong en oud, voor de liefhebber of de niet liefhebber. Iedereen is welkom!! Voor de jeugd en de jeugdige senior hebben we een buikschuifbaan en de dunktank. Voor de echte kleintjes staat er een luchtkussen. De groten kunnen zich vermaken bij de BBQ onder het genot van een lekker drankje. Mis dit niet vanaf 16.00 bij VV De Rijnstreek.

7. 6, 13 en 20 juni hebben we jou als lid nog een keer nodig. De accommodatie kan een flinke opknapbeurt gebruiken, dus kom allemaal helpen op die kluszaterdagen. Gezellig met elkaar nog even een steentje extra bijdragen aan de club. Wij zorgen voor materiaal als jullie voor wat handen zorgen om te helpen. Meer informatie volgt, maar houdt alvast 1, 2 of 3 zaterdag vrij.

We rekenen op jullie!! En alvast veel plezier met de maand mei, bij VV De Rijnstreek