Zaterdag 14 september gaat De Grote Club Actie van start. Rijnstreek doet dit seizoen ook weer mee. Vorig seizoen hebben de lotenverkopers ervoor gezorgd dat De Rijnstreek een paar honderd euro heeft verdiend. Een heel mooi resultaat waar we dit seizoen natuurlijk overheen willen gaan.

In het kort leggen we even uit wat de Grote Club Actie voor Rijnstreek inhoudt. Alle lotenverkopers(we zullen in ieder geval een paar teams vragen om loten te gaan verkopen, maar als je jezelf wil opgeven dan kan dat ook bij Robert van den Berg) krijgen een boekje mee vol met loten. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk loten verkoopt aan je vrienden, ouders, buren, tantes, ooms, kennissen en iedereen die je verder nog kent. Een lot kost 3,- per stuk en Rijnstreek krijgt daar 2,40 per lot van. Dit seizoen werken we met loten met een eenmalige machtiging. Dat houd in dat onze verkopers niet met veel geld op zak de straat op hoeven. De kopers vullen alleen hun gegevens in en de rest gaat vanzelf.

Eigenlijk is het voor de verkopers als de kopers heel simpel en staat alles uitgelegd in de boekjes. Ben je klaar met verkopen of is je boekje vol, lever deze dan in op de club( je kan altijd nieuwe boekjes krijgen als je denkt nog meer te kunnen verkopen!!). De volle boekjes kunnen in de rode brievenbus bij de deur van de kantine gedaan worden. We zouden de (volle) boekjes graag uiterlijk 1 november terug willen.

ben je de beste verkoper? Dan win je zelf ook een prijs. Dus doe je best. In ieder geval zullen we met alle verkopers samen kijken wat het de Rijnstreek heeft opgeleverd heeft. En daar hoort natuurlijk een hapje en drankje bij. Doe je best voor de club!!!

voor meer informatie check www.clubactie.nl

De jeugdcommissie