Beste speler,

De Grote Club Actie gaat weer van start en VV De Rijnstreek doet er ook dit jaar weer aan mee. Vorig jaar hebben we een bedrag van € 561,- euro bij elkaar gehaald voor de Jeugdrekening. Daarmee kunnen we allerlei extra dingen voor de jeugd mee organiseren en jeugdzaken mee financieren. En om dat succes weer te halen hebben we jullie hulp nodig!! We willen graag dat de MC1, D1 en E1 zich gaan inzetten voor de Grote Club Actie. Maar iedereen die zich geroepen voelt om loten te gaan verkopen kan lotenverkoopboekjes meenemen uit de kantine.

Hoe werkt het?

Elke lotenverkoper krijgt een lotenboekje en gaat vervolgens langs de deur of vraagt familie en/of vrienden om loten te kopen. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dus je verdient per verkocht lot maar liefst.€ 2,40 per lot voor de jeugdrekening van De Rijnstreek. Dit kan toch flink oplopen als we er met zijn allen de schouders onder zetten. En het is niet erg als je er maar een paar verkoopt of juist heel veel. Het gaat erom dat iedereen zich wil inzetten voor de goede zaak: De Rijnstreek. Het komt de jeugd direct ten goede.

Het is de bedoeling dat wanneer je klaar bent met verkopen je de boekjes inlevert bij Robert van den Berg of in de rode brievenbus bij de ingang van de kantine doet. Dan zullen de gegevens worden ingevoerd en verwerkt. De beste lotenverkopers maken kans op een mooie prijs van de Grote Club Actie en uiteraard geeft VV De Rijnstreek sowieso een kleinigheidje weg aan alle lotenverkopers. De boekjes dienen uiterlijk 1 november worden ingeleverd, dus tijd genoeg om iedereen in je omgeving langs te gaan.

De boekjes worden aanstaande zaterdag al uitgedeeld aan de D1, MC1 en E1. We rekenen op een enthousiaste groep verkopers!! Lees vooral de informatie in het boekje even goed door of bezoek de site van de grote clubactie: www.clubactie.nl. En als er vragen zijn kun je die direct aan Robert van den Berg stellen of mailen naar jeugd@vvderijnstreek.nl

We rekenen op jullie!!!!!

Groet,

Robert vd Berg

VV De Rijnstreek