Speel je een wedstrijd en heb je er een goed gevoel aan over gehouden, omdat de tegenstander zo sportief was, de leiders zo positief en enthousiast of was het publiek heel erg vriendelijk? Deel dan de Blauwe Kaart uit. VV De Rijnstreek doet mee aan het initiatief om de blauwe kaart uit te delen aan tegenstanders waar je een goed gevoel aan over hebt gehouden. Om zo het sportieve klimaat in de Nederlands Sport te verbeteren. Het is niet verplicht om de blauwe kaart uit te delen, maar het is een aanmoediging.

En dus is het ook leuk om de Blauwe Kaart te krijgen, toch? Dus zorg als spekers, trainers, leiders en supporters dat je altijd sportief met de tegenstander en elkaar omgaat. Want misschien krijg je dan zelf ook wel de blauwe kaart!! En op die manier dragen we allemaal ons steentje bij aan het verbeteren van het sportklimaat.

Onze F1, E1 en D1 hebben het Blauwe Kaart pakket ontvangen(of krijgen het binnenkort) en kunnen gaan uitdelen. Doe dit wel kritisch en eerlijk, zodat we op een oprechte en eerlijke manier de tegenstander belonen! Alle verdere informatie is te lezen op www.blauwe-kaart.nl of in het pakket die de leiders hebben ontvangen.

Veel succes!!