Dit seizoen hebben we weer Mini’s. 6 enthousiaste kinderen van 4/5 jaar die willen proeven aan de bal en aan het spelletje. We hebben 10 trainingen gehad dit najaar en we gaan in het nieuwe jaar gewoon weer door.

En als afsluiting van deze sessie was er een hele grote verrassing. De mini’s (Wessel, Milan, Jens, Jelte, Mayson en Levi) gingen nietsvermoedend aan de slag met hun voetbal oefeningen toen er ineens 2 Pieten het veld op kwamen. Die wilden wel even meedoen. Gelukkig zagen de kinderen dat wel zitten en werd er een lekker partijtje gespeeld tegen de Pieten. Maar wie kwam daar aan? Ook Sinterklaas kwam helemaal naar veld 2 om onze kanjers van de mini’s te begroeten.

Na een inspannend partijtje ging het hele gezelschap op weg naar de kantine voor een lekkere ranja. En zoals Sinterklaas altijd doet mocht iedereen even bij de Sint komen. En werden er natuurlijk cadeautjes uitgedeeld. Alle kinderen kregen een mooie voetbal, een stuiterbal en een lekkere chocoladeletter. Wat zijn we weer verwend!!

Rond 09.30 moest de Sint en zijn Pieten weer verder om andere kinderen blij te maken. En was ook het eerste blok van het mini voetbal afgelopen. We hopen dat iedereen een leuke tijd gehad heeft en ook wat geleerd heeft. En we hopen alle kinderen(en hopelijk nog wat vriendjes)in het voorjaar weer terug te zien.