De organisatie hing aan een zijden draadje. De vorige organisatie was er mee gestopt en oom Corona heeft ook niet veel goed gedaan aan de zin om iets te organiseren. Toch maar een oproepje naar de leden en er stond een grote groep jongeren op die het doorgaan van het bedrijventoernooi belangrijk genoeg vonden. Mooi voor de club dat het toernooi georganiseerd kon worden, maar ook hoopgevend dat een groep jonge honden de club op de kaart willen zetten.

We begonnen 26 mei om 10.00 met de eerste wedstrijden en er wordt vanaf nu 7 tegen 7 gespeeld. Makkelijker om een team op de been te krijgen en veel meer van deze tijd.

De eerste potjes gingen er direct fanatiek aan toe en er werd tot een uurtje of 14.00 in de poulefase gespeeld Daarna was het tijd voor de kanonnen om naar de finales te gaan. Leuke wedstrijden waarbij van alles gebeurde. Ballen van de lijn, schoten op het houtwerk, keepers met onmogelijke reddingen en natuurlijk ook de grootste kelderklasse blunders. Alles zat er in op deze dag.

Werd er dan alleen gevoetbald? Zeker niet. Want DJ Gert zorgde ervoor dat ook de heupjes los gingen. Er werd gehost, gezongen en later op de dag gelalt. Het werd steeds gezelliger onder de Nieuwerbrugse zon.

En alles onder het genot van een biertje, mixje en een lekker broodje hamburger. Het kon weer eens niet op en we hebben veel blije gezichten gezien. Wij gaan op naar een nieuw Hemelvaartstoernooi met hopelijk nog meer gezellige mannen en vrouwen. Fijn dat we er weer stonden!