Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

We hebben het nieuwe barrooster voor het seizoen 2020-2021 in deze mail aangehecht. We hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt en gezellig een dienst komt draaien. We weten uit ervaring dat het hartstikke gezellig is en na afloop altijd meevalt.

Er zijn een paar details veranderd;

  • In de middag hebben we 2 personen ingedeeld in plaats van 3. Dit heeft enerzijds te maken met het minder aantal personen die dezelfde uren moeten draaien(krimp van ons ledenaantal). Mocht er een druk weekend aankomen, zullen wij als bestuur ervoor zorgen dat er een 3e dienst wordt ingezet.
  • We hebben geprobeerd om altijd een ervaren iemand met een nieuw iemand in te zetten, zodat de ‘nieuwe’ goed ingewerkt kan worden.
  • Dit barrooster wordt naar alle spelende leden verstuurd. Zo weet iedereen wanneer hij of zij aan de beurt is, maar ook wie er achter de bar staat. Je kunt elkaar daar op attenderen, zodat we nooit met een te kort staan.
  • Personen die niet op het rooster staan hebben afgekocht of zijn op zaterdag al actief als bijvoorbeeld coach.

Mocht je alsnog willen afkopen? Dat kan uiteraard! Beantwoord dan dit bericht en meld dat je wil afkopen. Je kunt het bedrag van €120,- overmaken naar

NL35RABO0398827826

tnv VV De Rijnstreek

ovv naam en team

Doe dit wel snel, zodat wij ook de kans krijgen om iemand in te huren.

Tenslotte zullen we elke week via de mail kenbaar maken wie er de komende zaterdag aan de beurt zijn om de bar te bezetten. Dit als reminder, maar het is wel slim om de data alvast in je agenda te zetten!!

Als er vragen zijn of opmerkingen kun je die altijd naar bestuur@vvderijnstreek.nl sturen.

Mvg

Het bestuur

VV De Rijnstreek