Het seizoen loopt nu echt op het einde en we gaan richting de gezellige afsluiting van het seizoen. En we hopen natuurlijk dat iedereen daar bij is. Deze zal plaatsvinden op 28 mei. We beginnen om 16.00 met de gratis BBQ en er zullen voor de jeugd(en wellicht ouderen) een paar leuke attracties staan. Zo hebben we een heuse Tobbedansbaan, de Dunktank en een Springkussen. Daarnaast geven de Veteranen en de MB1 een voetbalshow weg om 16.00. Het is dus echt de moeite waard om even langs te komen. En dit alles onder het genot van een gezellig muziekje en een lekker drankje.

2016-05-12 09.40.37 02a-tobbedansbaan

Inleveren van de spullen!

Op diezelfde dag is het ook de bedoeling om alle spullen in te leveren. Alle gebruikte tenues, trainingspakken, inloopshirts, inschietballen, wedstrijdballen, coachjassen, watertassen, hesjes etc moeten op 28 mei worden ingeleverd. Dit kan vanaf 16.00 t/m 17.30 en we hopen natuurlijk dat je dan gezellig blijft hangen om een hapje mee te eten. Je kunt je spullen inleveren bij Robert van den Berg bij kleedkamer 2.

Met vriendelijke groet en tot de 28ste,

VV De Rijnstreek

Ps. Er zijn flink wat gevonden voorwerpen van het jeugdkamp overgebleven. Deze liggen gewassen bij de Rijnstreek. Mis je dus iets, kom even kijken!