Donderdag 21 juni is het 2e veld opgeleverd door de fitma Scholman. Op dit moment zijn de werkzaamheden aan het veld afgerond en is het tijd voor de natuur om zijn werk te doen en het gras te laten groeien. Voor de zonaanbidders is het minder prettig, maar VV De Rijnstreek hoopt op een goede combinatie van warm weer, regen en niet te scherpe zonneschijn om het veld zo snel mogelijk weer een van een groen jasje te voorzien. De eerste tekenen zijn al aanwezig, zoals te zien op de foto’s in het webalbum.

Het doorzaaien, prikken en borstelen van het hoofdveld staat ook nog op de planning en zal op korte termijn gebeuren. De basis van het Hoofdveld is prima op dit moment, maar door de drukke bezetting die het krijgt in de eerste maanden van het seizoen, het 2e veld zal dan nog niet speelklaar zijn, zal het veld wat extra aandacht krijgen. Frans van Wijk heeft de doelgebieden al dichtgelegd met Grasmatten. Binnen een aantal dagen hechten deze matten en liggen deze kwetsbare gebieden er al netjes bij.

We gaan ervan uit dat de grasmat in het najaar er weer prachtig bij ligt en we er veel plezier van kunnen beleven. We houden u via de site op de hoogte. Ook van de eventuele aanpassingen die er zullen zijn in de schema’s de eerste maanden van het seizoen.

Renovatie Veld 2 Zomer 2013