In het weekend van 9 januari is de Selectie met de Technische Staf op trainingskamp geweest naar Putten. We waren welkom in De Peppelhoeve, wat een prachtige locatie midden in een bosrijke omgeving is. Met alle faciliteiten, zoals een zwembad en sporthal op het terrein beloofde dit een gezellig weekend te worden.

Alle spelers en staf waren vrijdagmiddag rond de klok van 17.00 aanwezig in de accommodatie waar Wim de scepter zwaaide in de keuken en vanaf 18.00 bezig ging met de nasi en bami. Uiteraard met verschillende hulpchefs. Na een goede bodem werd er koers gemaakt richting Strand Horst. Dit jaar geen veldtraining, maar een paintbaltraining bij het Paintballstrand in Ermelo. Het waren zware omstandigheden door de kou en nattigheid op het terrein. Bart was het haasje en rond de klok van 23.00 was iedereen beschilderd en gingen we nog even napraten in De Peppelhoeve.

Zaterdagmorgen stond het brood al klaar voor de mannen en werd er naar hartelust gegeten en sterke verhalen verteld. Voordat iedereen zich ging opmaken voor een paar wedstrijden tegen EFC’58 uit Ermelo werd er nog snel een frisse duik genomen in het zwembad. Om 12.00 was het 1e aan de beurt tegen EFC’58 2. Een leuke, maar zware wedstrijd. Zou dat door de vrijdagnacht gekomen zijn? Het 2e speelde tegen het 5e van de club uit Ermelo. Na 2 lekkere potjes voetbal werd er nog even nageborreld in de kantine, waarna de mannen om 19.00 konden aanschuiven aan het Gourmet. Er werd flink gebunkerd door iedereen. Het was een genot om iedereen te zien genieten.

De Zaterdagavond was iedereen vrij, maar de meesten bleven nog lang op de accommodatie hangen. Maar uiteraard moest er gestapt worden en vloog iedereen uit. Een paar naar Amersfoort en de oudjes naar de dichtsbijzijnde kroeg.

Zondag was het tijd voor wat katerwater en een goed ontbijt. Want na het ontbijt was het tijd om de rommel op te ruimen. De mannen hebben zich keurig gedragen, zodat er weinig rommel was. Maar toch moesten de kamers nog even snel worden uitgemest en alle nare luchtjes ontsnapt laten worden. Na een anderhalf uur flink opruimen vertrok iedereen richting huis om bij te slapen.

Het was een heel geslaagd trainingskamp en we bedanken alle medewerkers, vrijwilligers die dit hebben bewerktstelligd. Maar ook EFC’58, De Peppelhoeve en het Paintballstrand hebben meegeholpen er een prima kamp van te maken.

De Selectie

Foto’s van het trainingskamp:

Trainingskamp Januari 2015