Na een maandenlange renovatie van het 2e veld van VV De Rijnstreek kunnen de teams vanaf maandag 7 oktober het trainingsveld weer gaan gebruiken. De verantwoordelijke partijen hebben het veld donderdag 3 oktober vrijgegeven voor bespeling.

Het resultaat mag er zijn en na te hebben gedeald met enkele tegenslagen, ligt  er een mooie en vlakke nieuwe grasmat. Ook is de automatische beregeningsinstallatie in gebruik genomen. Daarnaast is het veld voorzien van nieuwe dug outs en twee splinternieuwe doelen, waarvan er 1 verplaatsbaar is.

Het is een mooie ontwikkeling voor VV De Rijnstreek dat het verouderde trainingsveld(veld 2) weer zo goed als nieuw erbij ligt. De offciele overdracht is gedaan door Adviesbureau R.I.E.T in de naam van Ton Kroon. Onder de aanwezigen waren onder andere de aannemer Verhoeve, het bestuur van de BSV Reeuwijk-Bodegraven, de vertegenwoordigers van VV De Rijnstreek en het Bestuur van VV De Rijnstreek. De aannemer Scholman B.V ontbrak, aangezien zij hun werkzaamheden al hadden opgeleverd.

We hopen dat iedereen veel plezier krijgt van het mooie nieuwe veld. En wees er voorzichtig mee, maar behandel het als een echt trainingsveld. Via onderstaande link kunnen nog enkele foto’s bekeken worden van de gehele renovatie. Een mooie impressie.

Impressie Renovatiue Veld 2 Zomer 2013