Beste deelnemers van het Jeugdkamp,

Aanstaande vrijdag is het dan zover en gaan we met maar liefst 55 kinderen naar Leusden toe om een geweldig weekend te beleven.  Wij als begeleiding hebben er zin in en zijn druk met de voorbereidingen. In deze mail vind je wat praktische informatie voor het weekend.

In de eerste plaats willen we de begeleiding van dit jaar even bekend maken. Er zijn een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren, maar ik ben weer blij met de enthousiaste groep toegewijde begeleiders die er weer staan voor jullie kinderen. De volgende begeleiding gaat mee:

Robert van den Berg, Dirk de Koning, Leon Hagoort, Frank Verduyn, Bob Harmsen, Thom van der Kleij, Floris Woudenberg, Danny Pouw, Herman van Elten, Duncan Burns en Wilbert van Elten.  En we zijn nog in overleg met nog wat extra leiding.

Zoals gezegd weer een flink aantal aanmeldingen uit alle leeftijdsklassen t/m de C junioren. Dit houdt in dat we de groep vaak zullen splitsen om met name de F en E pupillen die aandacht te geven die ze extra nodig kunnen hebben. Er zuilen dus ten allen tijden vaste begeleiders op deze jonge groep staan. Ook in de nacht zijn er altijd 2 personen wakker om de nachtdienst te draaien. Kinderen kunnen dus dag en nacht bij de leiding terecht. Dit wordt gedaan in 2 shifts.

Praktische informatie:

Vertrek bij De Rijnstreek: 13 mei 2016 om 18.00

Vertrek vanuit Leusden: 16 mei 2016 rond 10.00

 

Aantal deelnemers en begeleiders:

55 kinderen en 11 begeleiders

 

Adres accommodatie:

YMCA Kampeercentra Leusden

Paradijsweg 4

3832GT, Leusden

www.ymcakampeercentra.nl

Kamp: Indianenkamp

 

Contactpersoon VV De Rijnstreek:

Robert van den Berg

06-21984091

 

Contactpersoon in Nieuwerbrug:

Greet van Elten

0348-688581

 

Robert vd Berg en Dirk de Koning zullen al eerder richting het jeugdkamp vertrekken om aldaar enkele zaken voor te bereiden, zodat we in de avond direct aan de slag kunnen.

Zwemdiploma en Fiets mee:

Het is erg belangrijk om even door te geven of uw zoon of dochter een zwemdiploma heeft. We gaan zaterdag het zwembad in en dan kunnen we daar rekening mee houden. Ook in het zwembad zullen de jongsten vaste begeleiding hebben. En voor de F pupillen is het NIET nodig om de fiets mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat zij gebracht en gehaald worden van en naar het zwembad. De overige kinderen gaan wel fietsen.

Bijlagen:

In de bijlagen kun je nog wat handige informatie vinden voor aankomend weekend. Lees dit ook zorgvuldig door en zorg dat uw zoon of dochter goed voorbereid op pad gaat.

Aanmeldformulier Benodigdheden Jeugdkamp informatieboekje Leusden

Bijzonderheden:

Wij stellen het erg op prijs als er gemeld wordt of er bijzonderheden zijn. Dit kan uiteenlopen van slaapwandelen, in bed (kunnen) plassen, heimwee, allergien of medicijngebruik zijn. Wij vinden het erg belangrijk een fijn weekend te maken voor de kinderen en hebben daar uw informatie voor nodig.

 

Als er verder nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunt direct mailen.

 

Tenslotte: zorg er even voor dat het kampbedrag betaald is! Dat is voor ons ook wel even fijn. In de bijlage aanmeldformulier staat het IBAN nog een keer.

 

Groetjes,

De Kampcommissie,