De vraag was niet of we de 100 teams zouden halen, maar wanneer en hoeveel het er eventueel meer konden zijn. Het is mede dankzij hoofdorganisatie Samantha gelukt om 108 teams op de been te krijgen op 10 juni. Iedereen een paar uurtjes gooien met de jeu de boules ballen en daarna een paar uurtjes feesten op de melodieën van Baasje Pils, Helemaal Top en de band Slingshot. Dat klinkt als een ontspannen dagje.

Voor de organisatie is het op een toernooidag wel eens peentjes zweten om alles in goede banen te leiden. Maar deze editie was het 30 graden op het veld en was het voor de deelnemers ook letterlijk zweten. Maar het fanatisme is er niet minder om gebleken. Er werd gestreden om de bekers en na het gooien werd er gestreden om de prachtige prijzen van de loterij. Waar kun je nou nog een BBQ, tuinset en tv winnen? Bij de Rijnstreek kon het.

De organisatie van de Jeu de Boules heeft er samen met de hulptroepen een ontzettend mooi, gezellig en feestelijke dag van gemaakt. Uiteindelijk heeft RR Infra(Reza Reussink en Krijn Blonk) het toernooi weten te winnen. Team JiMI van Jimmy Beijeman en Mike Sluijk haalden de beker voor de 2e plaats binnen. En de laatste podiumplek was voor Patrick van Hout schilderwerken 1(Patrick van Hout en Joost de Vries)

We hebben de volgende alweer geprikt en dus kan die datum geblokt worden in de agenda. De nieuwe datum zal zaterdag 15 juni worden. Tot Boules!