Het heeft veel flink wat gepuzzel gevergt, maar uiteindelijk is de jeugdcommissie er in geslaagd een mooie indeling te formeren voor het nieuwe seizoen. We jeugdcommissie wil even wat kwijt over de beweegredenen van bepaalde beslissingen, zonder over specifieke gevallen uit te wijden.

In de eerste plaats wil de jeugdcommissie het elk lid zoveel mogelijk naar de zin maken en hem of haar met veel plezier laten voetballen. Daarnaast wordt er kritisch gekeken wat het beste is voor het kind. Zowel mentaal als fysiek als voor de verdere ontwikkeling daarvan. Het is dus ook niet zo dat de jeugdcommissie kijkt naar leeftijden of leeftijdsgroepen, maar naar de spelers en hun vermogen en de potentie daarin te groeien. Soms is het beter een stap op de plaats te doen om later daar beter uit te komen of is het juist goed om een stap sneller te maken. Zo heeft de jeugdcommissie kritisch naar elke speler gekeken.

Ook bij het rondmaken van het kader is de commissie uitgegaan van enthousiaste mensen met hart voor de club. We moeten verder en daar hebben we de juiste mensen voor nodig. De jeugdcommissie is er erg tevreden over het kader wat er nu staat. Maar we zijn goede krachten uit het verleden natuurlijk niet vergeten.

Tenslotte hopen we iedereen een goed en mooi seizoen te gaan bieden en we vragen iedereen ook om eerst even de kat uit de boom te kijken en vervolgens een oordeel te vellen. Maar mochten er al vragen zijn dan kan dat via jeugd@vvderijnstreek.nl

De staf van de selectie is ook op tijd om de tafel gaan zitten en hebben vertrouwen in het nieuwe seizoen. De staf blijft nagenoeg hetzelfde, alhoewel we erg blij zijn met de toevoeging van Aart Smit als assistent trainer en Arjan Schouten als leider van het 1ste. We zullen weer een stap vooruit willen maken en dat zal met de nieuwe aanwas vanuit de A1 ook zeker gaan gebeuren.

5 augustus zal de eerste training voor de selectie zijn en halverwege augustus zal ook de jeugd zijn opwachting maken op het veld. Iedereen krijgt netjes weer een brief met uitnodiging.

Via onderstaande link kun je de indelingen openen:

Indelingen Seizoen 2014-2015 Jeugd en Selectie

Veel vakantieplezier!!

De jeugdcommissie en het bestuur.