Wil je ook de club ondersteunen met een kleine bijdrage, maar met veel effect. Wordt dan lid van de Club van € 20.-. Voor maar € 20,- in een seizoen kunnen we veel doen. Met elkaar staan we sterk en halen we toch een mooi bedrag op.

Het afgelopen seizoen hebben we met het geld van de Club de seizoensafsluiting kunnen regelen voor al onze leden. En hebben we ook weer veel andere leuke dingen kunnen doen. Heb je zelf een goed idee? Geef deze dan meteen door aan clubvan20@vvderijnstreek.nl

De maand mei staat weer in het teken van de Club van 20,-. Alle huidige leden hebben inmiddels een mail gehad met daarin de betaalgegevens en we hopen natuurlijk snel alles weer binnen te hebben. Hoe sneller we ook weer wat leuke dingen kunnen gaan doen. Voor alle duidelijkheid: het geld van de Club van 20,- komt nooit op de grote hoop terecht. Het is een apart potje en dus kunnen er ook speciale dingen van worden betaald. Een unieke gelegenheid om eens wat anders te doen.

Doe dus vandaag nog mee! Geef je op via clubvan20@vvderijnstreek.nl. Geef door wat je op je bordje wilt hebben en wij regelen de rest. Maak de € 20,- direct over op:

NL81 RBRB 0790 0920 93

tnv. VV De Rijnstreek

ovv. Club van €20,-