De KNVB heeft de indelingen voor de senioren en jeugd onder voorbehoud bekend gemaakt. In onderstaande documentjes is te lezen met welke teams(met hun aanvangstijden thuis) je in de competitie zit. De senioren spelen eerst een bekercompetitie met 3 wedstrijd, waarna ze aan de slag gaan in hun reguliere competitie. De jeugd daarentegen speelt eerst een bekercompetitie van 7 wedstrijden tot aan de herfstvakantie. Naar aanleiding van de rangschikking worden de teams opnieuw ingedeeld en in een reguliere competitie geplaatst. Vervolgens spelen ook zij t/m het eind van het seizoen hun competitie.

We hebben ook de speeldagenkalender hieronder bijgevoegd. Daarin is de wedstrijdplanning al te lezen. Het volledige programma komt pas in augustus op de site. Voor Rijnstreek 1 ga naar Kolom Categorie A Schema 14, Voor de overige Senioren ga naar Categorie B Senioren en voor de jeugd ga je naar Jeugd Categorie B

Competitie Indelingen Rijnstreek

Speeldagenkalender categorie A( Rijnstreek 1)

Speeldagenkalender Categorie B(jeugd en overige senioren)

Tenslotte nog een mooi overzicht van ons gerenoveerde Hoofdveld. Er staat inmiddels al flink wat gras op en we hopen het veld begin oktober feestelijk te kunnen openen.

20150710_144115 20150710_144119 20150710_144129

Veel leesplezier en nog een fijne vakantie.