Nu ik dit schrijf bestaan we echt 70 jaar!! 10 juni 1948 werd De Rijnstreek opgericht en in 2018 bestaan we 70 jaar. We hebben dit afgelopen 9 juni groots gevierd. Met een tobbedansbaan, een stormbaan en touwladder luchtkussen stond er een mooi arsenaal aan luchtkussens voor de kinderen. Vanaf 16.30 ging iedereen los en werd en gegleden, geklommen en gesprint. Ondertussen konden pa en ma genieten van de zon en een lekker muziekje van DJ Jeffrey Bontan. Achter de bar verzorgden Miranda, Eline en Monique iedereen van een drankje. Op het veld waren ondertussen Jos, Robert en Dirk de kinderen aan het vermaken.

Rond de klok van 18.00 werd het varken aan het spit aangesneden door Peter van Schaik en Arjan Schouten. En werden er heerlijke sateetjes gebakken door Stefan en Demis. Rozalinda voorzag iedereen van een lekker stukje vlees en bij Ajdin kon je terecht voor overheerlijke speciaal kazen. De inloop was van 18.00 tot 20.00 waar voorzitter Martien iedereen persoonlijk verwelkomde.

Vanaf 20.00 ging het feest verder los toen dorpszanger Hugo Beijeman met geluidsman John het publiek een lekkere meezinger gaf. De ruim 200 man ging los op de klanken van volkzanger Hugo. Het bleef nog lang onrustig bij VV De Rijnstreek.

We kunnen terug kijken op een geweldig jubileumfeest, waarbij we weer wat oude bekenden op ons sportcomplex mochten verwelkomen. We zijn trots op de organisatie van dit feest en willen nog wat mensen bedanken voor hand en spant diensten:

Leonard, Mark, Kendrick, Dirk, Floris, Richard, Greet, Frans en Gerard.

Op naar de volgende 70 jaar!!