Op 31 januari 2019 heeft de jaarvergadering plaatsgevonden. Normaal gesproken plannen we deze vergadering in het najaar, maar er staan zoveel ontwikkelingen op stapel dat we de datum hebben verschoven.

De opkomst van deze avond viel wederom tegen en vooral de ouders van jeugdleden en selectiespelers werden gemist. Zonde, want het bestuur heeft uitleg gedaan over de financiele situatie en de toekomstplannen.

De penningmeester heeft uit de doeken gedaan dat de Rijnstreek gezond is. We hebben een flinke reserve en hebben voldoende investeringsruimte. De kascommissie heeft de cijfers weer goedgekeurd en er kwam vanuit de vergadering een compliment richting het bestuur over de afgelopen jaren.

We kunnen ook met trots mededelen dat we een nieuw bestuurslid hebben kunnen toevoegen. Jeroen Hermans, speler van het 1e elftal, is toegetreden tot het bestuur

Pannaveld

In de zomer gaan we een heus Pannaveld realiseren op het stukje grond achter de speeltuin. Dat stukje is al jaren buiten gebruik en ligt min of meer braak. Het idee is geopperd om daar een verhard veldje te maken waar je voor de lol een balletje op kan trappen. Deze ideeen zijn inmiddels zo uitgebreid dat er dankzij sponsor Retourmatras nu kunstgras gelegd kan worden. De rollen liggen al opgeslagen. Ook de ondergrond zal worden gesponsord door Retourmatras. Daarnaast hebben we een aantal financiƫle bijdrages gehad om onder andere de eventuele verlichting, de hekken en doelen te bekostigen. De Rabobank, Leon Hagoort Hoveniers en D. de Jong lijmwerken hebben hierin bijgedragen. De schop gaat in de zomervakantie in de grond en dan kunnen we nog vele handen gebruiken.d

Dakrenovatie

Na een gedegen onderzoek is gebleken dat ons dak na alle jaren kapot begint te gaan. Dat moeten we aanpakken en dat gaat Solidak ook doen. Ergens in het voorjaar zullen zij beginnen het met opnieuw isoleren en repareren van het dak. Deze werkzaamheden zal zo min mogelijk overlast veroorzaken voor onze leden en gasten.

Overkapping van de machines

Op een koude winterse zaterdagochtend zijn Martien, Kjeld, Niels, Mark, Kendrick, Jeroen, Robert en Peter hard aan het werk geweest om bij Bunnik dakplaten te verwijderen. Deze dakplaten mochten we verwijderen ten behoeve van de overkapping van de machines. Ook dit project zal ergens in het voorjaar of zomer gerealiseerd worden.

Zelfredzaamheid

Al deze projecten vergt ook weer medewerking van onze leden. We willen graag vooruit en we investeren veel. Dit zal de toekomst waarborgen. Maar dit kan alleen maar door zelf ook de handen uit de mouwen te steken, We willen dus ook een beroep doen op jullie als leden. Geef vast door aan 1 van de bestuursleden dat je wil helpen. We kunnen iedereen gebruiken.