Na een afwezigheid van 2 seizoenen starten we in het voorjaar weer met de speciale techniektrainingen van Erik Nieuwenhuis. Erik Nieuwenhuis is bekend met loopcoordinatie en techniektraining op het hoogste amateurniveau van Nederland. Maar hij heeft ook voor BVO’s PEC Zwolle en Heerenveen gewerkt. En internationaal meegewerkt aan projecten op Aruba en bij Manchester United. Via zijn website www.nwhs.nl is nog veel meer informatie te vinden.

Erik zal dit voorjaar 5 vrijdagmiddagen, 15 Maart, 29 Maart, 12 April, 17 Mei en 24 Mei, aanwezig zijn bij VV De Rijnstreek. Vanaf 16.45-17.45 traint Erik de jeugd van 10 t/m 13 jaar om vervolgens af te sluiten met de jeugd van 14 t/m 17 jaar.

Leden kunnen gratis aan de sessies meedoen. Niet leden betalen een totaal bedrag van € 50,- voor de 5 trainingen. Opgeven(ook voor leden) en voor meer informatie kun je contact opnemen via jeugd@vvderijnstreek.nl