Beste leden,

Dit jaar hebben we helaas te maken gehad met veel uitvallers. We hebben een flinke krimp gehad in de jeugdafdeling. Diverse leden hebben met verschillende redenen opgezegd. Dat vinden wij heel jammer, maar we wensen die oud-leden wel alle succes toe met wat ze nu gaan doen.

Maar gelukkig hebben we nog veel enthousiaste leden die het mooie spelletje willen doen. Het had wat voeten in aarde door de vele mutaties, maar we hebben een indeling kunnen neerzetten. Vanaf komend seizoen zijn er nog meer mogelijkheden om in te delen in een bepaalde leeftijdscategorie. En die mogelijkheden hebben we aangegrepen. We beschikken bijvoorbeeld over een Onder 16 en Onder 10 team. Dat is voor de Rijnstreek nieuw.

Wellicht zullen de indelingen voor sommige meevallen en voor sommigen tegen vallen. Ik wil iedereen daarom meegeven om eerst te kijken hoe het in je nieuwe team is en vervolgens te beoordelen wat je er van vind. We zullen bij de Rijnstreek namelijk in de praktijk alles samen doen. Zo zal er elke week 1 speler van de JO16 met de JO13 meedoen en zal dit andersom desgewenst ook gebeuren. Ook zullen de Meiden teams elkaar weer moeten helpen.

Zo doen we dat bij de Rijnstreek. Samen ervoor zorgen dat iedereen een plezierige tijd beleefd.

Tenslotte staan er bij de indelingen die je hieronder kunt vinden nog geen leider en trainers. We zijn achter de schermen druk bezig om die ook bij de teams te voegen. Helaas is dat nog niet zo makkelijk doordat ook de vrijwilligers niet in de rij staan. Uiteraard beschikken we over een goed en hecht team van vrijwilligers die we ook in het nieuwe seizoen kunnen inzetten. Maar we kunnen er nog wel wat bij hebben!! Als je het dus leuk vind om je kind te zien voetballen en zijn of haar team een handje te helpen. Mail dan naar jeugd@vvderijnstreek.nl

Jeugdindelingen Seizoen 2018-2019

Indien er vragen of opmerkingen zijn, graag via de mail: jeugd@vvderijnstreek.nl