Het is 5 voor 12. De Rijnstreek dreigt haar damesafdeling en met name de oudste dames te verliezen. Dat laten we niet zomaar gebeuren. We roepen daarom op om lid te worden bij De Rijnstreek. We hebben dames nodig.

In het nieuwe seizoen gaan we verder met een Dames 1 en een Meiden tot 16 team. Maar daar hebben we wel heel snel en heel hard nieuwe meiden en dames voor nodig. Kom naar de Rijnstreek en kom in één van deze 2 gezellige teams voetballen.

Plezier staat voorop, maar ook deze meiden kunnen fanatiek zijn in het veld. Het ideale plaatje om bij te komen voetballen.

Je kunt nu al gratis meetrainen op dinsdag en donderdagavond. En we zien het eerste halve seizoen als een ‘proefperiode’. Ben je het na een paar maanden helemaal beu, dan kun je kosteloos uitschrijven. Maar wij zorgen ervoor dat dat niet gaat gebeuren.

Zin om te gaan voetballen of wil je overschrijven naar de Rijnstreek? Mail dan snel naar bestuur@vvderijnstreek.nl, vul het inschrijfformulier in of loop eens mee op de trainingsdagen op dinsdag en donderdag. Reageer snel, zodat we kunnen kijken naar een mooie voetbaltoekomst voor onze dames.