Het is 5 voor 12. De Rijnstreek dreigt haar dames en meiden afdeling te verliezen. Dat laten we niet zomaar gebeuren. We roepen daarom op om lid te worden bij De Rijnstreek. We hebben dames nodig.

Bij de vrouwen 1 hebben we in juni al de stap gezet om samen met VV Zwammerdam te gaan samenwerken. Deze samenwerking houdt in dat de dames van Zwammerdam en Rijnstreek samen 1 vrouwenteam gaan vormen. Een helft van het seizoen worden de thuiswedstrijden bij Zwammerdam gespeeld en één helft van het seizoen bij De Rijnstreek. De trainingen zijn op maandagavond bij Zwammerdam en op donderdagavond bij De Rijnstreek. Simpel en overzichtelijk. Maar ondanks de samenwerking moeten er nog wel vrouwen bij. We hebben nog zeker 4 speelsters nodig om bestaansrecht te hebben. Waag het gewoon, je zult zien dat het beregezellig is. Schrijf je nu in via www.vvderijnstreek.nl

Bij de Meiden onder 15 hebben we helaas ook enkele afmeldingen gehad en dus zitten we ook bij deze gezellige meidengroep krap. We hebben zeker 2 meiden nodig om het team te vullen. En je kunt er van op aan dat deze meiden van voetballen houden en ook heel gezellig zijn. Ben je dus 12, 13, 14 of 15 meld je aan via www.vvderijnstreek.nl

In het nieuwe seizoen gaan we dus verder met een Dames 1 en een Meiden tot 15 team. Maar daar hebben we wel heel snel en heel hard nieuwe meiden en dames voor nodig. Kom naar de Rijnstreek en kom in één van deze 2 gezellige teams voetballen.

Plezier staat voorop, maar ook deze meiden kunnen fanatiek zijn in het veld. Het ideale plaatje om bij te komen voetballen.

We hebben speciaal voor jou een mooie aanbieding. We zien het eerste halve seizoen als een ‘proefperiode’. Ben je het na een paar maanden helemaal beu, dan kun je kosteloos uitschrijven. Maar wij zorgen ervoor dat dat niet gaat gebeuren.

Zin om te gaan voetballen of wil je overschrijven naar de Rijnstreek? Mail dan snel naar bestuur@vvderijnstreek.nl, vul het inschrijfformulier in of loop eens mee op de trainingsdagen op dinsdag en donderdag. Reageer snel, zodat we kunnen kijken naar een mooie voetbaltoekomst voor onze dames.